Zoete aardappelgratin
Zeg je kerst dan zeg je aardappelgratin, gelukkig kan dat ook helemaal in de Paleo style! Uiteraard is deze gratin ook lekker op elke andere avond buiten kerst om. Het is gewoon echt een overheerlijk bijgerecht voor als je eens wat anders op tafel wilt zetten.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 60
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Verhit een pan op middelhoog vuur en doe hierin de kokosmelk en ghee en laat het zachtjes koken.
Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes. Voeg de aardappelschijfjes toe aan de pan, en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Laat het geheel voor 5-10 minuten koken.
Haal de aardappelschijfjes uit de pan en verdeel over de ovenschaal. Giet het ghee/kokosmengsel over de aardappeltjes en verdeel de gebrokkelde geitenkaas erover. Zet de schaal voor 60 minuutjes in de oven.
Eet smakelijk!
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Gastblogger
Sinds we per 1 December 2016 over zijn gegaan naar onze nieuwe website hebben we de artikelen die geschreven zijn door een divers aantal mensen gegroepeerd onder het account "gastblogger". Wil je ook schrijven voor Paleo.nl maar wel een eigen profiel opbouwen dan is dit mogelijk. Laat een bericht achter via ons contactformulier.