Je hoeft helemaal niet in het vliegtuig te stappen om je op een onbewoond eiland te wanen. Creëer je eigen tropische ervaring in een glas met de heerlijke combinatie van kokos en kaki!
Tropische granola
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 40
Verwarm de oven voor op 120 graden Celsius.
Zet een bakplaat met een vel bakpapier klaar.
Hak de noten grof.
Maak de kaki schoon en snijd in stukjes.
Hak de helft van de noten/khaki superfijn en meng alles door elkaar.
Voeg ook de kokosvlokken toe.
Smelt de kokosolie.
Meng kokosolie, honing, eiwit, vanille en specerijen met een snufje zout door elkaar.
Giet over het notenmengsel en roer goed door.
Verdeel over de bakplaat en bak voor 40 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Verhoog de temperatuur naar 180 graden en bak nog eens 10 minuten.
Haal de bakplaat uit de oven en laat compleet afkoelen voordat je het van de bakplaat af haalt.
Serveer de granola met de kokosyoghurt.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Ga de granola zeker maken!!
Lijkt me nu al zalig!!
Super! Laat je ons weten hoe het recept je bevalt?!
Hoeveel gram is 1 of een halve kaki fruit?
Hi Maxime, gemiddeld zo’n 125 gram 🙂