Triple Chocolate Chip Brownies
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 12
Brownies 12
Brownies
Ganache
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 75
Kooktijd 25
Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius en bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
Meng in een beslagkom amandelmeel met kokosbloesemsuiker, cacao, baking soda en vanillepoeder. Roer goed door elkaar.
Roer ghee, kokosmelk en eieren door de ingrediënten in de kom en spatel er als laatste de chocolate chips doorheen.
Spatel het beslag in de bakvorm en strijk glad. Bak de brownies in 20-25 minuten gaar en laat eerst een half uur afkoelen voor je ze aansnijdt. De brownies voelen nog wat zacht als ze uit de oven komen, maar worden vanzelf steviger naar mate ze afkoelen.
Smelt voor de ganache eerst de chocolade au bain-marie. Schenk de kokosmelk er al roerende bij en blijf rustig roeren tot het één geheel is.
Schenk de ganache op de brownies en laat alles een uurtje opstijven in de koelkast.
Garneer bijvoorbeeld met rozenblaadjes of granaatappelpitjes.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Welke merk volvette kokosmelk gebruik je dan
Hee Willy, goeie vraag! Kies voor diegene met ALLEEN kokosextract en water. Bij de jumbo heb je bijvoorbeeld twee merken die geen toevoegingen bevat:
https://www.jumbo.com/aroy-d-100-coconut-milk-original-150ml/214107STK/
https://www.jumbo.com/bio-today-kokosmelk-200ml/146113STK/
Let op: producten kunnen altijd veranderen dus controleer altijd even de achterkant!