Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Gezonde Verjaardagstaart

Gezonde verjaardagstaart
Ovengerecht, Weekend Recepten, Taarten & Cakes

Gezonde verjaardagstaart

Macro's (per portie)

Vetten 66% (34 g)
Eiwitten 10% (12 g)
Vezels 7% (8 g)
Koolhydraten 66% (34 g)
464 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 10

Taart 1

Chocoladecake
Kokosmeel
100
g
Cacaopoeder
75
g
Baking Soda
1
tl
Ei
8
stuk(s)
Honing
2.5
el
Kokosolie
2.5
el
Ijs
Kokosroom
500
ml
Kersen
300
g
Perzik
3
stuk(s)
Santen (kokosboter)
100
g
Vanillepoeder
0.5
tl

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 20

Kooktijd 150

1

Voor dit recept heb je 2 taartvormen nodig!

Chocoladecake
1

Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius.

2

Combineer alle ingrediënten voor de cake in een grote kom en gebruik een handmixer (of foodprocessor, of blender) om tot een glad beslag te mengen.

3

Verdeel het beslag over de taartvormen en bak deze in 20-25 minuten gaar.

4

Laat de cakes volledig afkoelen.

Ijs
1

Combineer alle ingrediënten voor het ijs in een foodprocessor en maal tot een gladde massa.

2

Schenk het mengsel in een ijsmachine en volg de instructies van het apparaat.

3

Besmeer een van de chocoladecakes met een laag ijs en leg er de andere cake bovenop, besmeer de taart bovenop en rondom met het ijs. Let op: doe dit snel, anders smelt het.

4

Zet de taart voor het serveren ten minste 2 uur in de vriezer.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.