Wist je dat ‘ladhidh’ smaakvol betekent in het Arabisch? Nou.. dit stoofvleesrecept met Arabische baharatkruiden is 100% ladhidh! En 100% Paleo!
Stoofvlees met baharat
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 20
Kooktijd 240
Dep de riblappen droog en snijd in blokjes.
Verhit de kokosolie in een pan met dikke bodem en bak hierin het vlees goudbruin.
Bestrooi met een flinke snuf zout en peper.
Snijd de ui grof en de knoflook fijn.
Voeg samen met de baharat en balsamico toe en bak 5 minuten mee.
Maak de winterpeen schoon en snijd in plakken. Voeg toe aan de pan.
Voeg de tomatenpuree toe en bak 4 minuten mee.
Maak de champignons schoon en snijd in vieren. Voeg toe aan de pan.
Voeg de bouillon toe en breng langzaam aan de kook.
Draai het vuur laag en laat minimaal 4 uur zachtjes pruttelen.
Lekker met een frisse salade of bloemkoolrijst.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: