Snelle kerrie wokschotel met groene asperges & kabeljauw
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Snij de champignons door vieren. Snij de rode ui in partjes. Haal ⅓ van de onderkant van de groene asperges eraf. Het overgebleven deel snij je in kleine stukjes. Snij de kabeljauw in blokjes van 4cm.
Verhit een wokpan met een scheut olijfolie.
Bak hierin de rode ui glazig samen met de knoflook en ansjovis in ongeveer 2 minuten.
Doe de gesneden champignons & groene asperges erbij.
Als de champignons bijna gaar zijn, doe je de blokjes kabeljauw erbij.
Kruid het met peper en 2 goede eetlepels kerrie of meer 😉 Voeg wat water toe, zodat het kan inkoken & je uiteindelijk een sausje krijgt.
Wok dit geheel nog 5 minuten of tot de vis gaar is.
Klaar? Serveer op een bord & strooi er wat sesamzaadjes over.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
zou het kunnen dat dit lekkere receptje ook keto -proof is
Ik ga vanavond het kabeljauw/groene asperges/kerrie recept maken. Bij de handleiding voor de bereiding trof ik knoflook aan. Deze staat niet in de ingrediëntenlijst, dus weet dan ook niet de hoeveelheid. Omdat ik gek ben op knoflook, heb ik maar op gevoel 2 tenen gedaan….
Hmm staat er inderdaad niet in.. we hebben dit gerecht van Meal.com dus we weten niet wat de hoeveelheid zou moeten zijn. Hoe waren de 2 tenen knoflook? Was dat goed?