Tonijnlasagne met courgette
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf dunne plakken van 1½ courgette. Dit zijn de lasagnebladen. Leg ze aan de kant of verwarm ze* (dan duurt het gerecht wel langer!)
Doe ondertussen de noten, overgebleven 1/2 courgette, tomaten, zongedroogde tomaten, basilicum, het citroensap en 1-2 el olijfolie in een keukenmachine.
Mix er een egale massa van. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Spatel in een kom de spread door de uitgelekte tonijn en voeg wat extra basilicum toe.
Leg op een bord eerst een blaadje sla. Daarna een aantal reepjes courgette.
Verdeel hierover wat van de tonijnspread.
Herhaal dit proces een aantal keer totdat je de gewenste hoogte van de lasagne heb.
Garneer de lasagne met wat basilicum.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: