Pompoen frittata uit de oven
Een frittata is zo’n gerecht dat is uitgevonden om van alle restjes een smakelijk geheel te maken. Tegenwoordig wordt de frittata ook regelmatig gemaakt zónder restjes, maar koop je specifiek de ingrediënten om die heerlijke frittata op tafel te toveren. Deze frittata met gehakt en pompoen is dan ook zeker een aanrader! Gemaakt met restjes, of je haalt er specifiek de ingrediënten voor in huis; de keus is aan jou.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 20
Zet de oven aan op 190 graden Celsius en vet een ovenschaal of gietijzerenpan in.
Zet een grote pan op het vuur met een theelepel ghee en snijd de pompoen in maantjes. Bak de pompoen beetgaar.
Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes en voeg dit samen met het gehakt bij de pan.
Voeg als laatste de helft van de tijm erbij, peper en zout er aan toe en laat alles afkoelen.
Doe in een mengkom de eieren, amandelmelk, peper en zout en meng het door elkaar.
Meng de groenten met de eiermix en giet het in de ovenschaal. Schuif in de oven voor ongeveer 20 minuten.
Garneer af met wat vers gehakt tijm.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: