We hebben een filmpje gemaakt van de bereiding:
Pittige garnalenspiesjes
Heerlijk als je een tapas avondje organiseert, natuurlijk ook prima te combineren met een ”normaal” avondmaal. Wanneer je van pittig houdt kan je ervoor kiezen om de zaadjes in de rode peper te laten zitten.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 30
Kooktijd 10
Doe de olijfolie in een hoge maatbeker.
Voeg de knoflook, rode peper (zonder zaadjes) toe en mix met een staafmixer tot een egale dressing.
Doe de garnalen in een kom en schenk er de dressing overheen. Laat minimaal 30 minuten afgedekt marineren.
Leg enkele lange saté prikkers in water.
Prik elke keer 4 of 5 garnalen aan de spiesjes.
Verhit een grillpan op middelhoog vuur en grill hierin de garnalen tot ze gaar zijn.
Hak de peterselie fijn en strooi voor het serveren over de garnalen.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Myra
Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.
Fijne info garnalen recept
Thnx Hans!