Lekker met een groene salade, avocado en/of zoete aardappel of taro frietjes.
Paleo zalmburgers
Maak eens wat anders van wild gevangen zalm: deze paleo burgers! Een hamburger is lekker, maar deze visburger van zalm mogen er ook zeker zijn! Voor als je eens wat anders wilt.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 15
Snijd de lente-ui fijn.
Snijd de zalm zeer fijn in een keukenmachine of met een mes.
Doe de gesneden zalm in een mengkom. Voeg er mosterd, amandelmeel, bosui en ei aan toe. Meng alles goed door elkaar.
Breng op smaak met vers gemalen peper en zout.
Kneed vervolgens platte hamburgers van het zalmmengsel.
Smelt kokosolie in een koekenpan en bak hierin de burgers aan beide kanten gaar.
Serveer de burgers bijvoorbeeld met avocado, komkommer, tomaat en veldsla.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Gastblogger
Sinds we per 1 December 2016 over zijn gegaan naar onze nieuwe website hebben we de artikelen die geschreven zijn door een divers aantal mensen gegroepeerd onder het account "gastblogger". Wil je ook schrijven voor Paleo.nl maar wel een eigen profiel opbouwen dan is dit mogelijk. Laat een bericht achter via ons contactformulier.
Dit net gemaakt als avondeten. Het was zeer lekker. Heb er wel een beetje citroen over gedaan. Zelf mijn dochtertje van 18 maanden at het met veel smaak.
vandaag gemaakt. heerlijk. beetje droog, misschien iets te lang gebakken? tips vr een vlg keer?
Extra eitje?
We hebben er heerlijk van gesmuld. Gaan we vaker maken. Bedankt voor het recept!
Ik ga het ook uit proberen en wil ook graag ieder week wel een recept
Top! Benieuwd wat je ervan vind 🙂 Ook heb ik je weer op de lijst gezet zodat je elke vrijdag nieuwe recepten ontvangt.