Herfstsalade
Een lekker en gezond bijgerecht boordevol goede voedingsstoffen.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Voor de dressing
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 35
Verwarmde oven voor op 190 graden Celsius.
Schil de pompoen en snijd het vruchtvlees in dunne parten.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Besprenkel de pompoen met olijfolie, de rozemarijn en een snufje zout en peper. Bak de pompoen in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar, keer halverwege om.
Snijd de voorgekookte bietjes in blokjes van 1 cm.
Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. (besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren)
Verdeel de spinazie over een bord. Verdeel hier overheen de pompoen, bietjes en appel.
Besprenkel met olijfolie en balsamico.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Hoi Mitch,
Deel je even met welke camera je die mooie foto`s maakt?
Dank en smakelijk,
Stef