Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

8 comments

Paleo Fish Cuisine

Paleo Fish Cuisine
Visgerechten, Ovengerecht

Paleo Fish Cuisine

Waarom zou je de kant-en-klare fish cuisine uit het vriesvak in de supermarkt nog kopen als je het ook gewoon zelf kunt maken, maar dan helemaal paleo? Dit is zo’n gerechtje waar we je zeker heel erg blij mee gaan maken! Lekkere krokante vis met een overheerlijke smaak. Een perfect maaltje op doordeweekse avond met bijvoorbeeld zoete aardappel en groenten.

Macro's (per portie)

Vetten 70% (24 g)
Eiwitten 22% (17 g)
Vezels 3% (2 g)
Koolhydraten 70% (24 g)
309 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Ghee
3
el
Citroen
0.5
stuk(s)
Amandelmeel
100
g
Provençaalse kruiden
1
tl
Peterselie
1
tl
Knoflookpoeder
0.5
tl
Koolvisfilet
4
stuk(s)
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 25

1

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en vet een ovenschaal lichtjes in.

2

Rasp de citroen en pers hem uit en hak de peterselie fijn.

3

Roer ghee, citroensap en citroenrasp door elkaar in een kommetje.

4

Meng in een tweede kom amandelmeel, Provençaalse kruiden, peterselie, knoflook, zout en peper.

5

Leg de visfilets in de ovenschaal.

6

Lepel het gheemengsel erover heen en bestrooi daarna met het amandelmeelmengsel.

7

Bak gedurende 25 minuten goudbruin en krokant in de oven.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

8 gedachten over “Paleo Fish Cuisine”

  1. goedemorgen,

    even een vraagje
    Jullie werken best veel met kruiden.
    Helaas wordt ik daar heel ziek van (histamine allergie)
    Mijn vraag is kunnen jullie er ook iets op zetten zonder kruiden maar met knoflook , zout alvast bedankt ria

    Beantwoorden
    • Hi Ria,

      Je kunt uiteraard de kruiden altijd weglaten in recepten.
      Soms krijgen we zelfs de opmerking dat we zo weinig kruiden gebruiken 🙂 Zo zie je maar dat iedereen het anders ziet.

      Gr, Simone – Team paleo.nl

      Beantwoorden
  2. Goede middag,

    Ik heb een vraagje, wat is ghee?

    Mvg,
    Annie Sloot

    Beantwoorden
  3. Hoi simone,
    Kun je ook ipv ghee kokosolie gebruiken??

    Groetjes Cleo

    Beantwoorden
    • Hi Cleo,

      Ja hoor dat kan gewoon 🙂

      Gr, Simone – team paleo.nl

      Beantwoorden
  4. Ik heb koolvis uit de diepvries, moet deze eerst ontdooit worden of kan hij zo de oven in? Dank je wel

    Beantwoorden
    • Hi Jennifer,

      Die kan ook meteen de oven in, dan moet je alleen wel de tijd verlengen.
      Hoeveel precies durf ik alleen niet te zeggen.

      Gr, Simone -team paleo.nl

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.