Ontbijtpap met bloemkool
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Maak de bloemkool fijn met een keukenmachine (of met een rasp)
Doe de amandelmelk in een pan en zet het op hoog vuur.
Voeg de fijne bloemkool toe aan de melk.
Laat het koken en zorg dat de bloemkool zacht wordt. In ongeveer 10 minuten had ik hem lekker beetgaar.
Hak de walnoten.
Breng de bloemkoolpap op smaak met honing en kaneel.
Voeg de walnoten en rozijnen toe. Even roeren en klaar!
Doe het in een kom en garneer met wat rozijnen en walnoten.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: