Mueslireep met banaanbeleg
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Cake 1
Garnering:
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 30
Verwarm de oven voor op 180ºC.
Prak de banaan tot moes in een mengkom.
Breek hier de eieren bij en meng goed door elkaar.
Doe de kokos er bij.
Hak de noten en zaden fijn en roer er door.
Hak het gedroogd fruit ook klein en doe dit samen met het zout en het kaneel in de mengkom en roer goed door.
Doe bakpapier in een cakeblik.
Stort hier het mengsel in en verdeel. Druk aan zodat er geen lucht meer in zit.
Bak dit in 30 minuten gaar. Haal uit de oven en laat 10 minuten koelen. Til het dan uit het bakblik en leg het op een rooster. Laat het daarop helemaal afkoelen.
Snijd in repen en klaar!
Garneer met plakjes banaan. De repen zijn ongeveer 3 dagen houdbaar in de koelkast of vries in voor langer gebruik.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: