Mexicaanse salsa
Heerlijk om in te dippen, of gewoon lekker bij je vlees en ook nog eens super makkelijk om te maken. Dit is zo’n receptje dat als je het eenmaal kent en gemaakt hebt je het steeds vaker gaat maken. Het is namelijk echt zo’n basisreceptje wat favoriet is van iedereen. Lekker bij verschillende gerechten!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Kopje 1
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 0
Hak de rode ui, knoflook en peper grof. De rode peper kun je met of zonder zaadlijst gebruiken.
Wil je fijne salsa: doe dan alle ingrediënten in een keukenmachine of blender en puls kort.
Voor een wat grovere salsa: snijd alles met de hand in kleine blokjes en roer door elkaar.
Afgesloten in de koelkast bewaren.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Myra
Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.
Inderdaad zeer gemakkelijk om te maken. Ik neem aan dat je het ook kunt invriezen.
Ja hoor dat kan Veronica 🙂 Een leuke manier is om het in een ijsblokjesvormpje te doen zodat je kleinere hoeveelheden hebt!
als je het verdeeld in de diepvriezer en nadien in portie’s uithaalt ,mag en kan je het ook als warme saus gebruiken ???
Jazeker 🙂