Marokkaanse één-pan met vis
Haal de Marokkaanse keuken in huis met dit heerlijke visgerecht dat je, zoals de naam al doet vermoeden, lekker handig in één pan kunt bereiden. Makkelijk, snel en boordevol smaak. Dat zijn toch de 3 woorden die ideaal en perfect zijn voor een maaltijd?
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 20
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Snijd de courgette en wortels in blokjes.
Verhit de kokosolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook.
Voeg wortel en courgette toe en wok op middelhoog vuur tot deze gaar beginnen te worden.
Voeg tomaten, kurkuma, kaneel, paprika poeder, cayenne peper en zout en peper toe. Breng aan de kook en laat een paar minuten zachtjes koken. Giet er eventueel wat water bij als je te weinig saus hebt.
Maak een beetje ruimte in de pan voor de vis en leg deze erbij.
Laat nog ongeveer 10 minuutjes koken tot de vis gaar is.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Ga dit recept zeker een keer maken. Er zitten in iedergeval niet van die vreemde kruiden en toevoeging in. De ingrediënten voor dit recept heb ik wel in huis.
Dank je wel
Ziet er heel lekker uit, maar……waarom een “blik” gepelde tomaten, de tomaten zijn nu spotgoedkoop en super lekker, beetje jammer om dan een blik te nemen, met misschien de onnodige toevoegingen die heel vaak in die blikken zitten.
Ik maakte al soort gelijk recept met vis, garnalen en mosselen, en verse tomaten. Heerlijk met bloemkoolrijst ! ! !
Hallo zou ik dit recept van jou mogen hebben aub, stuur maar naar
Ml.Van.Raemdonck@icloud.com
Alvast bedankt !
Van de week gegeten et was heerlijk!!!!
Dit recept is voor herhaling en zit in onze bewaarmap
Ik heb het zondag gemaakt. Ik vond er weinig smaak aan zitten dus hebben we er sambal bij gedaan
Mieke
Whow wat een smaak explosie. Super lekker, dat ga ik vaker maken…dank je wel voor het delen van dit recept
Hoi Nikkie,
Bedankt voor je enthousiaste reactie! We zijn blij dat het recept je zo goed is bevallen!
Heerlijk recept. Ik heb zelf nog het zest van een halve citroen toegevoegd. Dat maakt het iets frisser.
Goed om te horen Allard!!