Makkelijke rivierkreeftensoep
Een heerlijke lunch of voorgerecht waarmee je indruk maakt maar dat verrassend simpel te maken is. Soep, een makkelijk gerechtje om wat extra groenten te eten. Lekker als lunch (mijn voorkeur) of voorgerecht. Dus maak indruk op jezelf, familie en/of vrienden en serveer dit soepje binnenkort!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 30
Hak de peterselie fijn, snijd de winterpeen in plakjes, de paprika in blokjes, snipper de ui en pers de knoflook fijn.
Verhit de kokosolie in een soeppan en bak daarin de ui, wortel, paprika, knoflook en 1 eetlepel peterselie.
Giet de gepelde tomaten (inclusief het sap) erbij, samen met de visbouillon en roer goed door.
Laat een kwartiertje koken en pureer daarna de soep.
Voeg het rivierkreeftenvlees toe en warm nog goed door.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep in soepkommen en garneer met de rest van de peterselie.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Ben al veel met Paleo bezig en ook 10 kilo afgevallen en aas altijd op weer lekkere nieuwe recepten!
De rivierkreeftensoep ziet er heerlijk uit! Ga ik zeker proberen!
Dank jullie wel!
Hartelijke groet van Wieke Ubels
Ziet er heerlijk uit!!!
Hoe maak je de visbouiilon?