Lentestamp met chipolata
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 35
Verwarmde oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schil de peer en snijd in blokjes.
Bak de (chipolata)runderworstjes op de bakplaat in 25 minuten gaar.
Schil in de tussentijd de pastinaak en snijd deze in blokjes.
Breng de pastinaak aan kook in een pan met water en kook deze in 10 minuten zachtjes gaar.
Giet de pastinaak af en stamp dit fijn met een pureestamper.
Meng rucola, peer, kokosyoghurt, citroenrasp, komijnzaad en peper en zout door de pastinaak.
Serveer met de worstjes.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: