Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Lentestamp met Chipolata

Lentestamp met chipolata
Vleesgerechten, Ovengerecht

Lentestamp met chipolata

Macro's (per portie)

Vetten 51% (39 g)
Eiwitten 12% (20 g)
Vezels 9% (16 g)
Koolhydraten 51% (39 g)
683 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Runderworstjes
250
g
Pastinaak
500
g
Rucola
50
g
Peer
1
stuk(s)
Kokosyoghurt
4
el
Citroenrasp
2
el
Komijn
0.25
tl
Zwarte peper
1
naar smaak
Keltisch zeezout
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 35

1

Verwarmde oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

Schil de peer en snijd in blokjes.

3

Bak de (chipolata)runderworstjes op de bakplaat in 25 minuten gaar.

4

Schil in de tussentijd de pastinaak en snijd deze in blokjes.

5

Breng de pastinaak aan kook in een pan met water en kook deze in 10 minuten zachtjes gaar.

6

Giet de pastinaak af en stamp dit fijn met een pureestamper.

7

Meng rucola, peer, kokosyoghurt, citroenrasp, komijnzaad en peper en zout door de pastinaak.

8

Serveer met de worstjes.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.