Pompoen-pizzaatjes
Voor een gezellig lunchhapje, of als appetizer: gebruik pompoen als alternatief voor kleine pizza-bodempjes!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 20
Kooktijd 40
Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de onderkant van de pompoen en schil het langwerpige deel. Snijd dit vervolgens in plakjes. Dit zijn je pizza bodems.
Leg de plakjes op je bakplaat, bestrijk met kokosolie en bestrooi met zout.
Rooster ongeveer 35-40 minuten in de oven (keer halverwege) tot ze een mooi goudbruin kleurtje hebben.
Haal uit de oven en beleg met je favoriete paleoproof pizza toppings (bijvoorbeeld courgette met spekjes of tomaat met pesto).
Zet nog even terug in de oven tot de toppings warm zijn en serveer daarna.
En natuurlijk gewoon lekker met je handen eten 😉
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: