Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Myra

No comments

Ingemaakte radijsjes

We hebben een filmpje gemaakt van de bereiding:

Ingemaakte radijsjes
Tapas

Ingemaakte radijsjes

Laat je niet afschrikken door de wachttijd van 24 uur! Het is het wachten meer dan waard.

Macro's (per portie)

Vetten 0% (0 g)
Eiwitten 0% (0 g)
Vezels 0% (0 g)
Koolhydraten 0% (0 g)
20 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Radijs
1
bosje
Natuurazijn
120
ml
Water
120
ml
Honing
20
g

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 1440

1

Maak de radijsjes schoon en doe ze in een brandschone weckpot.

2

Breng de azijn, water en honing in een klein steelpannetje aan de kook.

Zet het vuur uit zodra het kookt.

3

Laat het mengsel iets afkoelen en giet over de radijsjes.

4

Sluit de pot goed af en zet in de koelkast. Na 24 uur smaken ze overheerlijk.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

WRITTEN BY

Myra

Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.