Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Gevulde Puntpaprika’s met Notenchampignon

Gevulde puntpaprika’s met notenchampignon
Tapas, Ovengerecht, Groente gerechten

Gevulde puntpaprika’s met notenchampignon

Macro's (per portie)

Vetten 74% (63 g)
Eiwitten 9% (17 g)
Vezels 4% (7 g)
Koolhydraten 74% (63 g)
767 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Puntpaprika
3
stuk(s)
Ui
1
stuk(s)
Knoflook
2
teentje(s)
Kastanjechampignons
6
stuk(s)
Gemengde noten
150
g
Volvette kokosmelk
200
ml
Verse koriander
1
el
Peterselie
1
el
Olijfolie
1
el
Keltisch zeezout
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 15

1

Verwarm de oven 200 graden Celsius.

2

Snij de ui, knoflook en champignons fijn en fruit deze ongeveer 5 minuten in olie.

3

Hak de noten fijn in een keukenmachine, of met een groot mes. Voeg de noten toe.

4

Voeg de kokosmelk, verse koriander, verse peterselie en zeezout toe. Breng aan de kook. Laat het 1 minuut koken en zet het dan uit.

5

Snij de puntpaprika’s in lengte doormidden.

6

Vul de paprika’s met het notenchampignonmengsel.

7

Zet de paprika's voor zo'n 15 minuten in de oven. Houd goed in de gaten dat ze niet verbranden!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.