Geroosterde tomatenspiesjes
Of je nou gaat BBQ-en of gezellig binnen aan tafel eet: deze tomatenspiesjes zijn waanzinnig lekker, gezond én makkelijk te maken! Tomaat en balsamico gaan super samen en iedereen zal dan ook dol zijn op deze spiesjes. Een heerlijk bijgerechtje dat je met weinig moeite op tafel zet!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 20
Verwarm de oven voor op 220°C en zet een lichtjes ingevette ovenschaal klaar.
Mix de olijfolie met balsamicoazijn, knoflook, tijm, oregano, zout en peper in een kom.
Doe hier de tomaten bij en hussel alles goed door elkaar.
Laat de tomaatjes minimaal 20 minuten marineren en schud tussendoor nog een paar keer om.
Rijg de tomaatjes daarna aan metalen of houten spiesen en plaats in de ovenschaal.
Rooster de tomatenspiesjes gedurende 15-20 minuten in de oven.
Overgebleven tomaatjes zijn ook koud in een (lunch)salade erg lekker.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Dit ga ik maken, veeel zin in…
Ik heb het recept gemaakt en het was heeeerlijk….
In combinatie met bbq en ik ben zelf niet zo’n grote vleeseter. Dit is zeker een aanrader. Het is zeker niet de laatste keer dat ik dit ga maken.