Geroosterde bloemkoolroosjes
Wederom een gezond en makkelijk bijgerecht waarmee super te variëren is door met verschillende kruiden te werken. We geven hieronder een lekker pittige suggestie, maar ga vooral experimenteren en vind je eigen favoriete combinatie!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Voor de pittige variant
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 30
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en pers de limoen uit.
Meng de kokosolie met de kruiden in een kom en meng hier de bloemkoolroosjes doorheen.
Spreid de bloemkool daarna uit over een bakplaat met bakpapier en rooster in de oven voor nog 25-35 minuten tot de bloemkool gaar is.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: