Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Geroosterde Bloemkoolroosjes

Geroosterde bloemkoolroosjes
Ovengerecht, Groente gerechten

Geroosterde bloemkoolroosjes

Wederom een gezond en makkelijk bijgerecht waarmee super te variëren is door met verschillende kruiden te werken. We geven hieronder een lekker pittige suggestie, maar ga vooral experimenteren en vind je eigen favoriete combinatie!

Macro's (per portie)

Vetten 42% (6 g)
Eiwitten 16% (5 g)
Vezels 19% (6 g)
Koolhydraten 42% (6 g)
129 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Bloemkool
1
stuk(s)
Kokosolie
1.5
el
Limoen
1
stuk(s)
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Bakpapier
1
vel
Voor de pittige variant
Gedroogde koriander
1
el
Komijn
1
tl
Chilipoeder
1
tl
Gedroogde kurkuma
0.5
tl
Garam masala
1
tl
Gemberpoeder
0.5
tl

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 30

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Snijd de bloemkool in kleine roosjes en pers de limoen uit.

3

Meng de kokosolie met de kruiden in een kom en meng hier de bloemkoolroosjes doorheen.

4

Spreid de bloemkool daarna uit over een bakplaat met bakpapier en rooster in de oven voor nog 25-35 minuten tot de bloemkool gaar is.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.