Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Gegrilde Vis

Gegrilde vis
Visgerechten

Gegrilde vis

Macro's (per portie)

Vetten 36% (14 g)
Eiwitten 60% (53 g)
Vezels 1% (1 g)
Koolhydraten 36% (14 g)
354 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Kokosolie
1
tl
Ansjovisfilet
800
g
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Citroen
2
stuk(s)

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 10

1

Maak indien nodig de vis schoon(je kunt ook Sardines of Bora gebruiken voor dit recept)

2

Wrijf een grillpan in met de kokosolie en zet de pan vervolgens op hoog vuur. Laat de pan goed heet worden.

3

Leg een aantal visjes naast elkaar in de grillpan en bak in ze 2-4 minuten per kant gaar ,afhankelijk van de grootte van de vis.

4

Herhaal met de overige visjes.

5

Snijd de citroenen in partjes.

6

Bestrooi de gegrilde vis met wat grof zeezout en serveer met partjes citroen.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.