Gegrilde little gem
Al eens je salade gegrild? Het is het proberen waard!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 5
Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Snijd vervolgens het vruchtvlees in kleine blokjes.
Verhit een koekenpan zonder olie en rooster hierin de pijnboompitten tot ze goudbruin kleuren.
Snijd de little gem in de lengte doormidden.
Verhit een grillpan op middelhoog vuur.
Leg hierin de little gem met de snijkant naar beneden, laat 2 minuten liggen tot er mooie grillstrepen ontstaan. Keer de sla om en laat die kant 1 minuut liggen.
Leg de little gem op een bord en garneer met de tomatenblokjes, zwarte olijven en pijnboompitten.
Besprenkel met de olijfolie en balsamico. Bestrooi met een snuf zout en peper.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Myra
Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.