Gegrilde ananas
Ananas is natuurlijk van zichzelf al heerlijk, maar als je het even laat marineren in deze huisgemaakt vanille-siroop eet je pas echt je vingers erbij op 😉 Dit is echt zo’n ideaal nagerechtje in de zomer. Net een heerlijke maaltijd genoten van de BBQ? Grill daarna dan deze ananas en het feest is helemaal compleet!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 8
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 30
Kooktijd 5
Snijd de ananas met schil en al in 4 kwarten. Snijd deze kwarten over de lengte in 2 of 3 stukken zodat je in totaal 8 parten hebt.
Doe het water samen met het merg van het vanillestokje, het uitgeschraapte vanillestokje zelf, limoensap en honing in een steelpannetje.
Verwarm dit al roerend totdat de honing opgelost is en haal daarna het stokje uit de pan.
Plaats de ananaspartjes in een schaal, schenk de siroop erover en laat dit een half uurtje marineren.
Grill de ananas op een BBQ die niet al te heet meer is of in een grillpan en serveer warm.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Zooooo lekker.