Garnalen salade met perzik en munt
Een verrassende maar verrukkelijke combinatie van garnalen met zoete perzik. Niet alleen lekker in de zomer, maar eigenlijk het hele jaar door. Dit gerechtje is perfect als lunch of voorgerecht. Maar net wanneer jij er zin in hebt 🙂 Gebruik jij vaker fruit in hartige gerechten?
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 10
Snijd de perzik in partjes.
Zet 4 borden klaar en verdeel hier de sla en perzik over.
Verhit de kokosolie in een koekenpan.
Bestrooi de garnalen met peper en zout en bak ze in enkele minuten gaar.
Haal uit de pan en verdeel over de borden.
Blus de olie in de pan af met de azijn en een eetlepel water. Voeg de honing toe en roer tot er een dressing ontstaat.
Bestrooi de salade met de rode besjes en munt.
Lepel tot slot de dressing over de salade.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
De meest lekkere salade ever!
Goed te horen Cynthia! 🙂