Friszoete rauwkostsalade
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Salade
Dressing
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 20
Kooktijd
Snij de spitskool in dunne reepjes. Maak de bleekselderij schoon en snij in dunne plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snij in dunne ringen. Snij de appel in kleine stukjes.
Meng spitskool, wortel, bleekselderij, bosui, appel en granaatappelpitjes in een kom door elkaar.
Doe de ingrediënten voor de dressing in een kommetje en klop goed door elkaar. Schep de dressing door de rauwkost.
Je kunt de salade meteen serveren of in de koelkast bewaren tot gebruik.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: