Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Friszoete rauwkostsalade

Friszoete rauwkostsalade
Salades

Friszoete rauwkostsalade

Macro's (per portie)

Vetten 55% (14 g)
Eiwitten 5% (3 g)
Vezels 10% (6 g)
Koolhydraten 55% (14 g)
230 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Salade
Spitskool
100
g
Wortel
75
g
Bleekselderij
2
stengel(s)
Lente-ui
2
stuk(s)
Appel
0.5
stuk(s)
Granaatappelpitjes
75
g
Dressing
Mayonaise
3
el
Citroensap
1
tl
Water
1
el
Gedroogde oregano
1
tl
Zout
1
snufje

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 20

Kooktijd

1

Snij de spitskool in dunne reepjes. Maak de bleekselderij schoon en snij in dunne plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snij in dunne ringen. Snij de appel in kleine stukjes.

2

Meng spitskool, wortel, bleekselderij, bosui, appel en granaatappelpitjes in een kom door elkaar.

3

Doe de ingrediënten voor de dressing in een kommetje en klop goed door elkaar. Schep de dressing door de rauwkost.

4

Je kunt de salade meteen serveren of in de koelkast bewaren tot gebruik.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.