Frisse Zoete Aardappel Kip
Ben je nog niet helemaal gewend aan een hartige maaltijd in de ochtend, maar wil je het wel graag leren? Dan is dit een heerlijk overgangsgerecht. Het is hartig, maar toch ook lekker zoet van smaak. De granaatappelpitjes met munt, citroenrasp en amandelen maakt het helemaal af.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 10
Snijd de kipfilet en zoete aardappel in blokjes. Snijd de verse munt fijn.
Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de kip rondom bruin.
Voeg zoete aardappel, kaneel en wat peper en zout toe en bak het gerecht in 10 minuten al omscheppend gaar.
Roer in een kommetje de granaatappelpitjes, munt, amandelen en citroenrasp door elkaar
Garneer de kip met zoete aardappel met het granaatappelmengsel.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: