Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Bevroren kokosyoghurtsnack

Bevroren kokosyoghurtsnack
Zoete snacks, High Tea

Bevroren kokosyoghurtsnack

Een heerlijke en verkoelende snack, perfect op een zomerse dag. Eigenlijk is deze snack ook nog eens super gezond! Een soort ijsje om uit het vuistje te eten. Garneer ze met jouw favoriete topping. Deze zijn ook erg lekker met vers fruit, cacaonibs en verschillende soorten noten.

Macro's (per portie)

Vetten 79% (40 g)
Eiwitten 5% (6 g)
Vezels 4% (4 g)
Koolhydraten 79% (40 g)
456 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Kokosyoghurt
500
g
Chocolade puur (>70% cacao)
125
g
Amandelen
5
el
Kokosrasp
1
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 65

1

Bekleed een schaal (die in je vriezer past) met een vel bakpapier.

2

Smelt de chocolade au bain-marie.

3

Doe de kokosyoghurt in de schaal.

4

Haal de chocolade van het vuur af en laat even afkoelen. Giet over de yoghurt heen en gebruik een tandenstoker om er een mooi patroon in te maken.

5

Verdeel de amandelen over de schaal en vervolgens de kokosrasp.

6

Zet de schaal in de vriezer zodat de yoghurt bevriest.

7

Bewaar deze snack in de vriezer en haal er net voor het serveren uit.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.