Fruitliefhebbers opgelet! Wat is er nog fruitiger dan bananenbrood? Juist, bananenbrood met gedroogd fruit! Ideaal voor als je een energieboost nodig hebt tijdens een wandeling tijdens de aankomende lente!
Bananenbrood met gedroogd fruit
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 25
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Prak de bananen met een vork helemaal fijn in een kom. Voeg de eieren toe en meng goed door.
Meng vervolgens het amandelmeel en de bakpoeder er doorheen.
Snijd het gedroogd fruit in stukjes en schep door het beslag.
Vet een vorm in met wat boter of olie en verdeel het beslag er over. Bak het bananenbrood 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Kan deze ook in de airfryer? En hoe warm/lang?
Goeie vraag! Ik durf het niet te zeggen 🙂