Bakbanaan chips
Een heerlijk bijgerecht, voor als je een keer geen zin hebt in zoete aardappel of bloemkoolrijst. Gebakken bakbanaan is echt overheerlijk. Nu hoor ik sommige al denken; banaan is toch zoet? Nee hoor! Dat is juist het fijne aan de groene bakbanaan; dit is de hartige variant. Een heerlijk bijgerecht dus. Enne, als je ze super dun snijd lijkt het bijna op chips!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 5
Schil de bakbananen met een mes en snij in plakken van ongeveer ½ cm.
Verhit kokosolie in een koekenpan en leg hierin de plakjes bakbanaan.
Bak in 1-2 minuten aan beide kanten goudbruin.
Bestrooi (rijkelijk) met grof zeezout.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: