We hebben een filmpje gemaakt van de bereiding:
Avocado-zalm-bietjes torentje
Zet in een handomdraai dit fraaie voorgerechtje op tafel!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 20
Kooktijd 0
Snijd de bietjes en komkommer in blokjes van ongeveer 0,5 cm.
Schep het vruchtvlees van de avocado in een kom en prak dit met een vork fijn.
Meng er citroensap en komkommer doorheen en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes en meng met de dille in een kommetje.
Pak vier glaasjes.
Verdeel de helft van het avocado mengsel over de vier glaasjes, verdeel daar overheen de zalm, vervolgens de bietjes en eindig met het avocado mengsel.
Garneer met de kiemgroente.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
WRITTEN BY
Myra
Hallo allemaal! Mijn naam is Myra en ben 24 jaar, vooral door kokende moeder en zus is mijn enthousiasme voor eten en koken aangewakkerd. Vind het vooral super om nieuwe dingen uit te proberen in de keuken. Naast (proberen) creatief in de keuken te zijn, houd ik ook van muziek maken op mijn klarinet en keyboard.
Het ziet er erg lekker uit en zal een voorgerecht voor Pasen worden.
Bedankt