Aspergesoep met citroenroom en zalm
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 20
Snijd de ui in halve ringen, de knoflook en kruiden fijn, schil de asperges en snijd ze grof. Pers en rasp de citroen.
Verhit de kokosolie in een soeppan en bak hierin de ui zachtjes aan.
Bak de knoflook enkele seconden mee en voeg daarna de asperges toe.
Schenk de kippenbouillon in de pan en breng het geheel aan de kook.
Kook de soep in ca. 8 minuten gaar.
Pureer de soep met behulp van een staafmixer en voeg wat peper en zout naar smaak toe.
Meng citroensap met kokosroom en roer dit goed door elkaar.
Verdeel de soep over 4 borden en schep hierin een flinke lepel van de citroenroom.
Verdeel de zalm over de borden en garneer met citroenrasp en dille.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Ik vind het jammer dat ik de recepten niet als pdf kan opslaan.