Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

1 comment

Aspergesoep met Citroenroom en Zalm

Aspergesoep met citroenroom en zalm
Soepen, Hartige snacks, High Tea

Aspergesoep met citroenroom en zalm

Macro's (per portie)

Vetten 66% (23 g)
Eiwitten 19% (15 g)
Vezels 6% (5 g)
Koolhydraten 66% (23 g)
314 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Kokosolie
1
el
Ui
1
stuk(s)
Knoflook
2
teentje(s)
Witte asperges
500
g
Kippenbouillon
500
ml
Zwarte peper
1
naar smaak
Keltisch zeezout
1
naar smaak
Kokosroom
200
ml
Citroensap
2
el
Citroenrasp
2
el
Verse dille
4
el
Gerookte zalm
200
g

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 20

1

Snijd de ui in halve ringen, de knoflook en kruiden fijn, schil de asperges en snijd ze grof. Pers en rasp de citroen.

2

Verhit de kokosolie in een soeppan en bak hierin de ui zachtjes aan.

3

Bak de knoflook enkele seconden mee en voeg daarna de asperges toe.

4

Schenk de kippenbouillon in de pan en breng het geheel aan de kook.

5

Kook de soep in ca. 8 minuten gaar.

6

Pureer de soep met behulp van een staafmixer en voeg wat peper en zout naar smaak toe.

7

Meng citroensap met kokosroom en roer dit goed door elkaar.

8

Verdeel de soep over 4 borden en schep hierin een flinke lepel van de citroenroom.

9

Verdeel de zalm over de borden en garneer met citroenrasp en dille.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

1 gedachte over “Aspergesoep met Citroenroom en Zalm”

  1. Ik vind het jammer dat ik de recepten niet als pdf kan opslaan.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.