Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Appel crumble

Appel crumble
Zoete snacks, Ovengerecht, Taarten & Cakes, High Tea

Appel crumble

De geur van een appel crumble die net uit de oven komt vind ik het lekkerste dat er is!

Macro's (per portie)

Vetten 62% (33 g)
Eiwitten 8% (9 g)
Vezels 5% (6 g)
Koolhydraten 62% (33 g)
478 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ingrediënten fruitlaag:
Appel
250
g
Tapiocameel
1
el
Vanille extract
1
tl
Citroensap
1
tl
Ingrediënten crumble:
Amandelmeel
75
g
Honing
2
tl
Kokosolie
2
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 30

1

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en vet een kleine ovenschaal lichtjes in.

2

Schil de appel en snijd in kleine stukjes.

3

Meng alle ingrediënten voor de fruit laag in een kom goed door elkaar en doe dit in de ovenschaal.

4

Meng de ingrediënten voor de crumble in een kom.

5

Verdeel de crumble laag over het fruit.

6

Bak de crumble 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

7

Laat 5 minuten afkoelen voordat je het serveert.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.