Visschotel met dille
Met deze visschotel kan je lekker variëren en zal bij velen in de smaak vallen. Een heerlijke en makkelijke maaltijd die erg lekker is met bloemkoolpuree en een salade. Dit is echt hét gerecht voor de visliefhebber!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 60
Halveer de sjalotjes. Hak de verse peterselie en de dille fijn en snijd de prei in ringetjes (hou eventueel een takje dille apart ter garnering).
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius en vet een ovenschaal lichtjes in.
Kook de mosselen kort in de visbouillon samen met de sjalot en peterselie.
Haal de schelpen eruit en giet de bouillon door een zeef in een nieuwe pan.
Laat hier de prei zachtjes een half uurtje in sudderen.
Leg de witvisfilet en mosselen in een ovenschaal, lepel hier de prei met bouillon overheen (tot de vis net onder staat) en besprenkel met dille.
Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en laat in ongeveer 30 minuten gaar worden.
Garneer met een takje dille en een schijfje citroen.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Goedemiddag Mitch,
Dit ga ik zeker proberen laat het je weten. Het ziet er heerlijk uit.
Groetjes Taimoennisa