Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

3 comments

Paleo spareribs uit de oven

Paleo spareribs uit de oven
Tapas, Vleesgerechten, Ovengerecht

Paleo spareribs uit de oven

Voor de echte mannen (en vrouwen) onder ons: lekker met je handen eten en paleo proof spareribs kluiven. haha Een heerlijk gerechtje dat ook nog eens makkelijk te maken is. Terwijl de spareribs in de oven liggen heb jij tijd om wat anders te doen.

Macro's (per portie)

Vetten 43% (24 g)
Eiwitten 43% (54 g)
Vezels 2% (2 g)
Koolhydraten 43% (24 g)
505 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Spareribs
1
kg
Keltisch zeezout
1
el
Paprikapoeder
1
el
Uienpoeder
1
el
Chilipoeder
1
el
Zwarte peper
2
tl
Komijn
2
tl
Cayennepeper
2
tl
Kokosolie
2
el
Honing
3
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 180

1

Verwarm de oven voor op 125 graden Celsius.

2

Meng alle ingrediënten (behalve de spareribs) in een kom tot een marinade en wrijf hier de spareribs aan beide zijden mee in (het liefste laat je dit nog een nacht marineren voordat je ze gaat bakken).

3

Bak gedurende 2 uur en 3 kwartier in een ovenschaal en draai ze hierbij regelmatig om.

4

Zet de oven op de grillstand en grill de spareribs nog 15 minuten voor een lekker krokant korstje. Let op dat het niet verbrand.

5

Haal uit de oven, laat nog even 5 minuten staan en serveer.

6

Lekker met een salade.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

3 gedachten over “Paleo spareribs uit de oven”

  1. Ook lekker om na de oven de spare ribs even op de BBQ te leggen in de zomer mmm

    Beantwoorden
  2. Nou onze vingers zitten er gelukkig nog aan maar het had niet veel gescheeld , zelfs mijn man was er verrukt op terwijl ik voor hem een rib bij de toko had gehaald , heb wel het laatste half uur de oven op de gril gezet en 200 graden …..aanrader!!!!!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.