Voor de video:
Mosterdkip in Kokosmelk
Een heerlijke aanvulling op je maaltijd. Deze mosterdkip maak je in een handomdraai en zit boordevol smaak!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Bestrooi de kip met de rozemarijn en verdeel over elke kipfilet 1 tl mosterd. Masseer dit in het vlees.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met wat (kokos)olie en leg de kipfilet in de pan.
Bak de kip 8 minuten.
Maak ondertussen de prei schoon en snijd in 1,5 cm dikke ringen.
Doe dit bij de kip in de pan en bak tot de prei bijna gaar is.
Pers de knoflook bij de kip en roer even door.
Schenk de kokosmelk bij de kip en leg een deksel op de pan.
Verhit de saus goed door.
Roer als laatste de overgebleven mosterd door de saus.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: