Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

10 comments

Hongaarse goulash uit de slowcooker

Hongaarse goulash uit de slowcooker
Vleesgerechten, Slowcooker Recepten

Hongaarse goulash uit de slowcooker

Zet je slowcooker aan het werk en geniet daarna van deze heerlijke Hongaarse goulash. En een dag later zelfs nog lekkerder. De slow cooker is echt een ideaal apparaat voor als je druk bent maar wel overheerlijke stoofpotjes wilt eten. In de ochtend doe je er alles in en als je ’s avonds thuiskomt staat er een heerlijke maaltijd op je te wachten!

Macro's (per portie)

Vetten 32% (10 g)
Eiwitten 47% (33 g)
Vezels 6% (4 g)
Koolhydraten 32% (10 g)
280 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Ui
3
stuk(s)
Knoflook
2
teentje(s)
Tomatenpuree
2
el
Paprikapoeder
2
tl
Karwijzaad
1
tl
Chilipoeder
1
snufje
Runderlap
600
g
Rundvleesbouillon
125
ml
Rode paprika
3
stuk(s)
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 360

1

Snipper de uien, snijd de knoflookteentjes klein en de paprika in blokjes.

2

Snijd de runderlappen in blokjes.

3

Roer de tomatenpuree, uien, knoflook, paprikapoeder, karwijzaad en chilipeper onderin de slowcooker door elkaar.

4

Voeg de runderblokjes en bouillon toe en roer nog een keer goed door.

5

Plaats de paprika bovenop en doe de deksel erop.

6

Kook op de lage stand in 6 uur gaar.

7

Breng voor het serveren nog op smaak met peper en zout.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

10 gedachten over “Hongaarse goulash uit de slowcooker”

  1. ik denk dat door vlees en groente 6 uur te laten koken alle vitaminen eruit zijn

    Beantwoorden
  2. Hi,

    Klopt dit recept wel? Moet er geen water bij en moet het vlees niet aangebraden? Wel weinig vocht zo!

    Beantwoorden
  3. Hai Mitch,

    Wat interessant die slowcooker, nog nooit van gehoord, klinkt wel heel goed, want ik neem aan dat je dan op een lage temperatuur je voeding klaarmaakt, de ± 40 gradengrens, zodat de gezonde stoffen in je voeding bespaard blijven en niet door hogere verhitting vernietigd worden en je voeding niet meer zo gezond is als zou moeten en kunnen.
    Ik vroeg me altijd al af, hoe je dat dan moest doen, en hoe je uberhaupt weet dat je rond die 40 graden zit.
    Waar haal je een goede slowcooker vandaan, hoor dat graag van je, want jij weet dat natuurlijk wel.

    Bedankt voor je heerlijke recept, en hoop binnenkort dat ook een slowcooker te hebben om dit op deze manier te kunnen maken.
    Ziet er wel heel smakelijk uit die foto’s, krijg er erg veel zin in.

    Gezellig groetje, Johanna

    Beantwoorden
  4. Gebruik veel de slow coocker , hier in Zuid Afrika heel bekend .
    Op lw is de temperatuur plm 70/80 graden dus onder het kooppunt .
    De inhoud wordt langzaam gaar en het resultaat is intensen van smaak .
    Voor mij een topper .
    Ps voor aanschaf kijk je evt op internet .

    Beantwoorden
  5. Ik laat hem ongeveer 6 uur op 1 pruttelen.
    Geraspte aardappel, sperzieboon, prei, gepelde tomaten en de in bloem, laurier niet vergeten. Zout en peper bestrooide aangebakken rundvleesblokjes in de pan. De gebruikte koekenpan afblussen met rode wijn! Severen met rijst of aardappelen ! Mmmm!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.