Zalm tartaar schelpjes
Als feestelijk voorgerecht of party hapje: zalm tartaar in een heerlijke dressing! Dit gerecht is ook perfect als lunch, iedereen zal jaloers zijn als jij dit lekkers uit je lunchtrommeltje tevoorschijn haalt.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 0
Snijd de zalmhaas in kleine blokjes. Snipper de augurk en de ui en hak de bieslook en peterselie fijn.
Meng de fijngesneden zalm met de augurk, ui, bieslook, peterselie, mosterd, olie en azijn en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Snijd de harten uit de slakroppen en leg de blaadjes los op een dienblad of op een paar borden.
Schep in elk blaadje wat zalm tartaar en serveer.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Mitch kan jij vertellen hoe ik bij mijn bibliotheek kan komen al mijn paleo boeken zijn verdwenen van mijn telefoon . Al vast bedankt Mieke