Gevulde champignons
Als voorgerecht, party hapje of bij de lunch; deze heerlijke en gevulde champignons kunnen eigenlijk altijd! Lekkere hapjes, daar maak je eigenlijk iedereen wel blij mee. Maak dit receptje ook eens met 2 portobello’s op een flinke salade, zo heb je meteen een lekkere en complete maaltijd.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 35
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Snipper de ui, snijd het pepertje in kleine ringetjes en de paprika in blokjes. Snijd het steeltje van de paddestoel en hol het hoedje een klein beetje uit.
Plaats de champignons met de opening naar boven in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en peper en zout.
Verhit de kokosolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en peper.
Voeg gehakt toe met een snufje peper en zout en bak rul.
Voeg de paprika toe en bak tot deze zacht begint te worden.
Vul de champignons met het gehaktmengsel en bestrooi met het amandelmeel.
Plaats de schaal met champignons in de oven en bak in ongeveer 30 minuten, tot de champignons gaar zijn en het amandelmeel goudbruin is.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
So dat vind ik een leuk hapje voor bij de borrel!
Kan je ze ook bewaren?
en hoe lang?
Groetjes Jantine