Gisteren hadden we het nog heel even over de Paleo Shake als tussendoortje.
Een alternatief hiervoor is Barbell Butcher. Een Nederlandse Beef Jerky.
http://youtu.be/aoB7hNjawIs
Beef Jerky (gedroogd vlees) is enorm groot in Amerika. Het ligt in elke supermarkt en elk tankstation heeft het in de schappen liggen.
In Nederland… Niks, noppes, nada.
Tot nu! Barbell Butcher komt met een geheel Nederlands product.
Mark Broers (in de video zeg ik heel de tijd Mark Bruins – sorry!) heeft vanuit zijn eigen passie voor gezond eten dit product ontwikkeld en ik ben FAN!
100% puur en eerlijk rundvlees van grasgevoerde runderen zonder kunstmatige toevoegingen of wat dan ook.
Het enige nadeel hieraan is dat het product max 2 maanden houdbaar is.
Maar geen zorgen. Dat komt vast wel op.
Barbell Butcher is verkrijgbaar in 2 porties:
- 40 gram: http://www.eiwitpoeder.nl/product/barbell-butcher-40-gram/
- 80 gram: http://www.eiwitpoeder.nl/product/barbell-butcher-80-gram/
Om eigen beef jerky te maken hier een link met 9 recepten:
http://paleogrubs.com/jerky-recipes [note]http://paleogrubs.com/jerky-recipes[/note]
Barbell Butcher. I’m loving it! Taaáratatataaa!
Hoi Mitchel,
Is beef jerky hetzelfde als biltong?
Groetjes,
Amerents
Biltong is ook gedroogd vlees inderdaad.