Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Gastblogger

6 comments

Paleo zalmburgers

Lekker met een groene salade, avocado en/of zoete aardappel of taro frietjes.

Paleo zalmburgers
Tapas, Visgerechten

Paleo zalmburgers

Maak eens wat anders van wild gevangen zalm: deze paleo burgers! Een hamburger is lekker, maar deze visburger van zalm mogen er ook zeker zijn! Voor als je eens wat anders wilt.

Macro's (per portie)

Vetten 51% (17 g)
Eiwitten 44% (33 g)
Vezels 1% (1 g)
Koolhydraten 51% (17 g)
300 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Zalmfilet
500
g
Ei
1
stuk(s)
Amandelmeel
50
g
Mosterd
1
el
Lente-ui
1
stuk(s)
Kokosolie
1
el
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 15

1

Snijd de lente-ui fijn.

2

Snijd de zalm zeer fijn in een keukenmachine of met een mes.

3

Doe de gesneden zalm in een mengkom. Voeg er mosterd, amandelmeel, bosui en ei aan toe. Meng alles goed door elkaar.

4

Breng op smaak met vers gemalen peper en zout.

5

Kneed vervolgens platte hamburgers van het zalmmengsel.

6

Smelt kokosolie in een koekenpan en bak hierin de burgers aan beide kanten gaar.

7

Serveer de burgers bijvoorbeeld met avocado, komkommer, tomaat en veldsla.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

WRITTEN BY

Gastblogger

Sinds we per 1 December 2016 over zijn gegaan naar onze nieuwe website hebben we de artikelen die geschreven zijn door een divers aantal mensen gegroepeerd onder het account "gastblogger". Wil je ook schrijven voor Paleo.nl maar wel een eigen profiel opbouwen dan is dit mogelijk. Laat een bericht achter via ons contactformulier.

6 gedachten over “Paleo zalmburgers”

  1. Dit net gemaakt als avondeten. Het was zeer lekker. Heb er wel een beetje citroen over gedaan. Zelf mijn dochtertje van 18 maanden at het met veel smaak.

    Beantwoorden
  2. vandaag gemaakt. heerlijk. beetje droog, misschien iets te lang gebakken? tips vr een vlg keer?

    Beantwoorden
  3. We hebben er heerlijk van gesmuld. Gaan we vaker maken. Bedankt voor het recept!

    Beantwoorden
    • Top! Benieuwd wat je ervan vind 🙂 Ook heb ik je weer op de lijst gezet zodat je elke vrijdag nieuwe recepten ontvangt.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.