Runderleverkoekjes
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 5
Hak de lever en wortel in grove stukken en maal ze tot een korrelige massa in een keukenmachine.
Roer de Ras el Hanout, knoflook, peper, zout, koriander en 1 el cassavemeel door het mengsel.
Strooi de rest van hetcassavemeel op een groot bord.
Neem telkens een grote eetlepel vol van het levermengsel en leg dit op het cassavemeel, strooi er wat cassavemeel overheen om ze rondom met een dun laagje meel te bedekken en schud het overige meel er voorzichtig vanaf . Herhaal dit tot het mengsel op is.
Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de koekjes op middelhoog vuur in ca. 2 minuten per kant goudbruin.
Serveer warm, eventueel met je favoriete dipsaus, en eet smakelijk!
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Ik ben benieuwd…
Mocht je ze intussen gemaakt hebben, laat je dan weten wat jij ervan vindt? 🙂