Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Danielle

No comments

Spinaziewraps met Zalm

Spinaziewraps met zalm
Visgerechten

Spinaziewraps met zalm

Macro's (per portie)

Vetten 54% (14 g)
Eiwitten 43% (25 g)
Vezels 0% (0 g)
Koolhydraten 54% (14 g)
234 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ei
4
stuk(s)
Spinazie
1
handje(s)
Gerookte zalm
125
g
Zout
1
snufje
Zwarte peper
1
snufje
Kokosolie
1
tl

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 10

1

Doe de spinazie samen met de eieren in een blender en pulseer tot je een egaal groen mengsel hebt. Breng op smaak met een snuf zout en peper.

2

Verhit een koekenpan met een de olie en giet de helft van het spinaziemengsel erin.

3

Laat ongeveer 3 minuten op laag vuur bakken tot de bovenkant begint te stollen. Draai de wrap om en bak deze kant nog 1 a 2 minuten. Herhaal met het resterende spinaziemengsel.

4

Laat de wraps helemaal afkoelen.

5

Verdeel de gerookte zalm in het midden van de wrap en rol ze strak op.

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.