Appelcake van amandelmeel
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 8
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 75
Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Bekleed een springvorm van 18 cm met bakpapier.
Roer amandelmeel en bakpoeder door elkaar in een kom.
Voeg olijfolie, honing, vanille extract, eieren en de citroenrasp toe en mix goed door elkaar.
Snijd de klokhuizen uit de appels en de appels (inclusief schil) in blokjes. Schep deze door het beslag.
Verdeel het beslag over de springvorm en druk aan. Bestrooi met het amandelschaafsel.
Bak de cake 65-75 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Laat de cake ongeveer 20 minuten afkoelen in de springvorm na het bakken.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: