Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

No comments

Bloemkoolnasi met Gehakt

Bloemkoolnasi met gehakt
Vleesgerechten, Rijst, Pasta & Pizza's

Bloemkoolnasi met gehakt

Dit gerecht is uiteraard ook heel goed vegetarisch mogelijk.

Macro's (per portie)

Vetten 55% (31 g)
Eiwitten 23% (29 g)
Vezels 6% (7 g)
Koolhydraten 55% (31 g)
509 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Rundergehakt
500
g
Olijfolie
4
el
Ui
2
stuk(s)
Prei
2
stuk(s)
Wortel
200
g
Rode paprika
1
stuk(s)
Bloemkool
400
g
Cayennepeper
0.5
el
Komijn
2
el
Gedroogde kurkuma
2
el
Zwarte peper
1
naar smaak
Keltisch zeezout
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 5

Kooktijd 15

1

Snijd de ui en prei fijn, hak de wortel in plakjes en de paprika in blokjes.

2

Doe olijfolie in een grote bakpan of wok en laat het warm worden. Bak hierin het gehakt en rul het. 

3

Voeg na kleine 5 minuten de groenten toe. 

4

Maak van de bloemkoolroosjes bloemkoolrijst in de keukenmachine door even te pulsen of je rasp de bloemkool .

5

Vul een half kopje met water en doe hierbij de kruiden.

6

Voeg dit samen met de bloemkoolrijst in de pan met groenten en gehakt. Laat dit weer even 5 minuten bakken en klaar is je vlotte nasi. 

7

Bak spiegeleitjes en leg die over de nasi heen. Eet smakelijk!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.