Eischotel met tomatensaus
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 15
Snij de ui in ringen. En snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui met knoflook in 5 minuten goudbruin.
Snij ondertussen het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in dunne reepjes.
Maak de paprika schoon en snijd in reepjes. Voeg de paprikapoeder, peper met de paprika toe en bak 3 minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes toe en kook met de deksel op de pan 10 minuten op laag vuur.
Breng op smaak met peper en zout.
Maak ondertussen van bloemkool couscous door bloemkoolroosjes te raspen of makkelijk, in een keukenmachine te doen.
Halveer de tomaten en voeg toe aan de groentesaus. Bij te weinig saus kun je tomatenpassata toevoegen.
Schep om en breek de eieren boven de pan.
Doe de deksel op de pan en laat de eieren in 5 minuten stollen.
Serveer met de bloemkoolcouscous.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: