Zoete aardappel hutspot
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 20
Schil de zoete aardappel en snij hem in 4 stukken . Rasp de peen en snij hem in blokjes. Snij de uien in ringen. Bewaar de helft van de uien om te bakken.
Doe de ingrediënten in een pan en vul deze met water totdat het net onder staat.
Voeg een snufje zout toe en breng aan de kook. Kook zachtjes onder af en toe roeren voor ongeveer 15 minuten.
Bak ondertussen de verse worsten in een koekenpan in olie.
Voeg na 5 minuten ook de andere helft van de uien erbij en bak deze goudbruin mee.
Giet de zoete aardappel- pan af en bewaar het vocht.
Voeg een eetlepel (of twee) vocht toe en stamp het tot een mooie hutspot.
Voeg naar smaak peper, zout en paprikapoeder toe.
Serveer op een bord een grote schep hutspot, met daarop uien en een worst.
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in: