Spaghetti met gehakt en roomsaus
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 10
Snijd de ui in halve ringen, de champignons in plakjes en de knoflook fijn.
Verhil kokosolie in een steelpan of kleine hapjespan en bak hierin de ui zachtjes aan.
Bak de knoflook en kastanjechampignons mee tot de champignons volledig gaar zijn (ca. 3-4minuten).
Schenk de kokosmelk in de pan en voeg ook tijm, appelazijn en wat peper en zout toe.
Breng aan de kook en haal de pan vervolgens meteen van het vuur. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus.
Verhitl kokosolie in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul.
Snijd in de tussentijd lange slierten van de courgettes met behulp van een spiraalsnijder.
Bak de courgette slierten kort mee met het gehakt en schenk er de saus bij. Laat nog 1-2 minuten garen.
Serveer meteen!
Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!
Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:
Krijg het recept niet te zien als ik op de foto van het recept klik
Hee Bert, nu wel 🙂