Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

Hamist

2 comments

Spaghetti met gehakt en roomsaus

Spaghetti met gehakt en roomsaus
Vleesgerechten, Groente gerechten

Spaghetti met gehakt en roomsaus

Macro's (per portie)

Vetten 61% (40 g)
Eiwitten 23% (34 g)
Vezels 3% (5 g)
Koolhydraten 61% (40 g)
594 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Kokosolie
2
el
Ui
1
stuk(s)
Knoflook
2
teentje(s)
Kastanjechampignons
250
g
Volvette kokosmelk
150
ml
Gedroogde tijm
0.5
tl
Appelazijn
0.5
tl
Rundergehakt
250
g
Courgette
2
stuk(s)
Zwarte peper
1
naar smaak
Zout
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 10

1

Snijd de ui in halve ringen, de champignons in plakjes en de knoflook fijn.

2

Verhil kokosolie in een steelpan of kleine hapjespan en bak hierin de ui zachtjes aan.

3

Bak de knoflook en kastanjechampignons mee tot de champignons volledig gaar zijn (ca. 3-4minuten).

4

Schenk de kokosmelk in de pan en voeg ook tijm, appelazijn en wat peper en zout toe.

5

Breng aan de kook en haal de pan vervolgens meteen van het vuur. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus.

6

Verhitl kokosolie in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul.

7

Snijd in de tussentijd lange slierten van de courgettes met behulp van een spiraalsnijder.

8

Bak de courgette slierten kort mee met het gehakt en schenk er de saus bij. Laat nog 1-2 minuten garen.

9

Serveer meteen!

Elke Vrijdag Nieuwe Paleo Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen 50.988 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste e-mail adres in:

2 gedachten over “Spaghetti met gehakt en roomsaus”

  1. Krijg het recept niet te zien als ik op de foto van het recept klik

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.